diumenge, 28 de febrer del 2010

seminari 2/2/2010

1. El conte
L’Anna Eva Jarabo ens va llegir el conte de “El elefante encadenado”. D’aquesta breu historieta vam treure la idea més destacada, l´autosuperació, és a dir, trencar amb aquesta barrera que et poses a tu mateix en front les dificultats. Una altra idea destacable seria l’esforç propi de cadascú del dia a dia per tal de superar els petits obstacles i arribar als teus objectius.
Havíem d’explicar algun moment de la nostra vida en la qual ens vam sentir com l’elefant, tancats amb la frase “no puc i mai no podré”. Així que vam estar parlant sobretot d’alguna etapa escolar en la que vam haver-nos d’enfrontar amb alguna assignatura que ens va costar. Uns la van superar i altres vam escollir altre camí per no topar-nos amb ella.

2. El guió del dossier
L’Anna Eva ens va passar el guió del dossier que haurem de fer durant al llarg d’aquest semestre i lliurar-lo cap a final de curs. El dossier consistirà en la recollida d’entre 15 i 20 notícies que es troben al dossier que ens ha donat la nostra tutora. A més s’haurà d’afegir d’entre 1 a 4 notícies que nosaltres hàgim cercat d’Internet, diaris... és a dir, que siguin nostres i que no apareguin al dossier inicial. Així doncs, ens quedarà un dossier de 16 a 24 notícies en total. Un cop les tinguem totes, les classificarem per temàtica, comentem cinc i la resta de notícies s’hauran de llegir, subratllar i escriure anotacions. No cal per això, subratllar-les i anotar-les totes.

3. El guió del treball
L’últim punt que vam tractar a classe fou el guió que hem de seguir per al treball, que s’haurà de lliurar el 23 de febrer, del llibre “Va de mestres”. Aquest treball consistirà en la lectura del llibre, escriure una petita biografia dels autors, triar cinc fragments de tot el llibre i explicar el per què de la nostra elecció. Per últim haurem d’escriure una valoració crítica i les conclusions del llibre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada