divendres, 30 d’abril del 2010

seminari 27/04/2010

Podríem dir que el seminari del passat dimarts 27 d’abril es va dividir en tres parts clarament marcades. A la primera part l’Anna Eva ens va expressar lo descontenta o sorpresa que estava després d’haver corregit les nostres síntesis sobre la SAE. Desprès d’exposar el perquè d’aquesta decepció i que en parléssim una estona, vam arribar a la conclusió que nosaltres no vam entendre gaire bé el què s’havia de fer, ja que l’altre SAE no la vam treballar gaire per escrit, i que ella donava per entès que faríem la síntesi com ella volia i tampoc vam perdre estona en explicar-ho. Finalment vam dir que tots som nous i que equivocar-nos és normal, així que per les pròximes vegades ja no hi haurà necessitat de fer-ho, i explicarem amb molt més detall la nostra experiència des del punt de vista de “mestres” i no pas com si fos un resum d’una excursió.
A la segona part li vam dedicar l’atenció a la Júlia que ens va explicar el funcionament de l’esplai del seu barri, ja que el dia que els altres ho vam fer ella no hi era. Una de les coses a destacar, penso que és el fet que treballen d’una forma semblant al mètode per projectes. Decideixen un tema central a tractà i després fan girar totes les activitats al voltant d’aquell centre d’interès. La Sonia també havia de fer la seva exposició però no va assistir al seminari.
En tercer lloc i per últim, en aquest seminari vam tornar a dedicar una llarga estona a intentar interpretar com ha de ser el dossier de premsa, com ja havíem fet el dimarts 2 de febrer i podem veure a la síntesis d’aquell dia.

Vam concloure que el treball del dossier de premsa ha de constar de:
- Una portada.
- Un índex en el qual s’hi ha de llegir les diferents parts del treball.
- Un Índex de noticies classificades... on hi ha d’haver el nom, citat correctament per la normativa ISO 690 que és la recomanada per la facultat, de totes les noticies que volem posar al treball.
- La presentació del dossier justificant el perquè de la classificació de les noticies.
- La síntesis i comentari crític de cinc noticies del treball, que poden ser o cinc del dossier, o unes quantes del dossier i unes altres que els haguem escollit personalment.
- Un annex on puguem trobar físicament, totes les noticies que abans hem citat en el punt dos.
Desprès també vam parlar de la forma de numerar l’annex, i finalment vam decidir que utilitzaríem el terme Annex per referir-nos a una noticia sencera i que els aniríem numerant amb xifres romanes. Ex. la primera noticia del annex serà l’Annex I, la segona l’Annex II, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada